Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Vanessa Svebakk, bredde (Foto: privat)

Langt fra barnas beste å fjerne FAU og andre utvalg på skolene

- Det finnes ikke noe grunnlag for å fjerne skolens råd og utvalg fra loven. Det er ikke  barnas beste. Vi er nødt til å bruke mer tid til å se på hva vi vet fungerer. Ny opplæringslov må styrke det vi allerede har, slik at det kan videreutvikles, sier Vanessa Svebakk.

Barn som løper i gresset

FUG glad for at hele klasser kan samles

- Vi er veldig glade for at klassene nå endelig kan samles på skolen og at klassemiljøet kan styrkes igjen. Det tror vi er bra både faglig og sosialt for elevene, sier FUG-leder Marius Chramer. I dag ble nye smitteveiledere for skolene lagt frem. 

FUG-leder Marius Chramer trapp

Åtte gode grunner til å kikke opp i foreldremøter

Hæ? Meg? Spørsmålet kan melde seg plutselig når brydde foreldre peker på hverandre i foreldremøter. Ja, hvorfor ikke? Les om våre åtte gode grunner til å kikke opp og ta verv på skolen neste gang det er valg av foreldrerepresentanter. 

Marius Chramer i nettmøte med Guri Melby

Melby roste foreldre for håndtering av hjemmeskolesituasjonen

- Vi hadde et svært godt møte med Melby. Statsråden roste foreldrene for måten de har håndtert situasjonen med hjemmeskole. Det tar vi i FUG med oss, er helt enig i, og setter stor pris på, sier FUG-leder Marius Chramer etter møtet med kunnskapsministeren i dag.

Marius Chramer med flagg

Hurra for 17. mai, demokratiet og foreldrene!

Norge er i ferd med å gjenåpne fra Corona-lockdown, og denne uke er ikke bare 1.-4.-trinn, men alle elevene tilbake på skolene. Det er fantastisk å se hvor godt det er for barn og ungdom å få hverdagen sin tilbake igjen.

Språk Norsk - Norwegian
Foreldreutvalget for grunnopplæringen
Postboks 29
3833 Bø i Telemark
Telefon: 477 99 200
E-post:
Org. nr.: 989 628 011
Ansvarlig redaktør: kontorsjef Marianne Dahlseng
Personvernerklæring