Torbjørn Røe Isaksen

- Vi gleder oss! Det blir et spekket program med mange gode innledere som vi håper alle deltakerne får glede og nytte av, sier FUB-leder Lena Jensen og FUG-leder Elisabeth Strengen Gundersen.

Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen drar det hele i gang kl. 10.10 på Clarion Hotel Oslo Airport lørdag 25. oktober.

Deretter skal professor Thomas Nordahl, en av landets fremste forskere på gode læringsmiljøer, holde sitt innlegg om læring og utvikling i barnehage og skole.

Lou Rossling
Lou Rossling

Mobbing i barnehage og skole

Lørdagen går det slag i slag med både gruppearbeid om en rekke aktuelle temaer, og  parallelle sesjoner om mobbing i barnehagen og skolen.

Førsteamanuensis Ingrid Lund leder sesjonen om mobbing i barnehagen mens leder for Djupedalsutvalgets sekretariat, Kjersti Botnan Larsen den om mobbing i skole.

En av Sveriges mest etterspurte foredragsholdere, Lou Rossling, skal også ha sitt foredrag lørdag, kalt ”Foreldre med hjertet.”

Blant de som skal holde fordrag søndagen er førskolelærer og coach, Nina Nakling, som skal snakke om "Barns mestring - fremtidens kunnskap".

Foreldre ler

Faglig og sosialt

Foreldrekonferansen er en stor begivenhet hver høst for begge utvalg, og i år er det ekstra spennende å få samlet både barnhage- og skoleforeldre.

- For oss er det utrolig viktig å møte foreldre for å få innspill. Og vi håper deltakerne selv vil ha glede og nytte av å høre foredragene, delta i diskusjoner og utveksle ideer og erfaringer, sier de to utvalgslederne.

Følg med på FUGs nettside , FUBs nettside og våre Facebook- og Twitter-sider i løpet av helgen.

Se konferanseprogrammet her.

Velkommen til dere som er på vei!

Lena og Elisabeth i samtale
FUB-leder Lena Jensen og FUG-leder Elisabeth Strengen Gundersen