Elisabeth Strengen Gundersen ny FUG-leder

Beckham har ledet utvalget siden januar 2012 men bad om avløsning fra vervet på grunn av ny jobb som 2. nestleder i Handel og Kontor.

Strengen Gundersen ble oppnevnt som leder av Kongen i statsråd for en drøy uke siden. Hun har sittet som utvalgsmedlem under Beckham.

- Lykke til Elisabeth! Du kommer til å gjøre en fantastisk jobb. Vi er ulike, men samtidig brenner vi for det samme: et godt hjem-skolesamarbeid. Defor kommer du til å bli en god FUG-leder. Jeg vet at foreldre i Norge vil ta godt i mot deg og at alle FUGs samarbeidspartnere får møte en lydhør og dyktig leder, sier Beckham.

- Dette ser jeg på med stor ærefrykt og glede. Heldigvis har jeg dyktige folk med meg på laget. Vi ser også fram til å møte den nye regjeringen og nye folkevalgte. Da er det vel bare å brette opp ermene, sier den nye FUG-lederen.

Lederskifte i FUG 15.10.13

Skolen en del av samfunnet

46-åringen fra Slitu i Østfold er mor til 4 og fostermor for til sammen 4 barn og ungdommer. Til daglig jobber hun i 40 % stilling som sekretær for Senterkvinnene og er sterkt engasjert i korpsbevegelsen.

- Min hjertesak er at skolen skal være en del av samfunnet rundt seg og at samfunnet rundt skolen også skal være en viktig del av skolehverdagen. Jeg er opptatt av en praktisk skole som benytter mange ulike undervisningsformer og sikrer tilrettelagt undervisning for alle elever, sier hun blant annet.

Les hele intervjuet her.

- Jeg vil takke alle som har samarbeidet med FUG i min ledertid, det har vært utrolig kjekt! Jeg har vært så heldig å treffe aktive foreldre, stortingspolitikere, statsråder, partiledere, lærere, forskere, og rett og slett folk som bryr seg om skolen. Jeg har hatt en fantastisk tid, det har vært krevende til tider, men svært lærerikt og det er et unikt verv å inneha, slutter Christopher Beckham.