Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Thale Skybak t.v., Torill Braaten og Anne Elin Kleva

«Ikke bare si at det kommer til å ordne seg»

Redd Barna lanserte 18. september en rapport med 5. – 7 klassingers egen oppfatning av hva som gir trivsel og et godt skolemiljø er. Den gir klare svar: et godt forhold til læreren, medvirkning på skolen og et godt foreldresamarbeid.

FUG-leder Gunn Iren Müller ute

FUG mener klasselister må kunne deles

Hvordan kan foreldre samarbeide om et godt klassemiljø hvis skolen nektes å dele ut klasselister? FUG har fått spørsmål fra frustrerte foreldre og har sendt brev til Utdanningsdirektoratet og Utdanningsetaten i Oslo.

Overhalla blide foreldre

Hvordan kan vi samarbeide bedre?

- Hvor blir det av valgkampen når det gjelder valg av foreldrerepresententanter? spurte rådgiver Kjersti Falck på en samling i Ovarhalla kommune onsdag. Her var nettopp 50 slike representante pluss skoleledere og barnehagestyrere samlet om temaet samarbeid.
 

foreldre2 konf14

Gode grunner til å ta verv på skolen

Har du lurt på om du skal bli med i FAU eller bli klassekontakt? Ikke alle foreldre kan eller vil påta seg verv på skolen. Men å bli med i råd og utvalg gir en unik mulighet for foreldre til å påvirke og bety en forskjell for barnas skolemiljø.  

Jente i klasserom

Å bygge en skole for framtida

Mugg, råte, kulde og lekkasjer. For trangt, for langt eller for utilgjengelig. Kjente temaer i foreldremøter, FAU-møter og lokalmedia. Skolebygg engasjerer foreldre fordi det handler om helse, trivsel og læring for barna. Det bør også oppta politikerne før valget.

Språk Norsk - Norwegian
Foreldreutvalget for grunnopplæringen
Postboks 29
3833 Bø i Telemark
Telefon: 477 99 200
E-post:
Org. nr.: 989 628 011
Ansvarlig redaktør: kontorsjef Marianne Dahlseng
Personvernerklæring