FUGs konferanse har etter hvert blitt en tradisjon, og et viktig samlingspunkt for foreldre med verv i skolen.

- Det er en gjeng med engasjerte foreldre som samles. En del er nye, andre har drevet aktivt med hjem og skole-samarbeid i mange år. Uansett: her er det mye å hente for alle av faglig påfyll og inspirasjon, sier Beckham.

- Og for oss i FUG er dette en glimrende måte til å få innspill fra foreldre fra hele landet. Skolehverdagen kan være ganske ulik rundt omkring og det er veldig nyttig for oss å få høre om dette direkte, sier han.

Tettpakket

Programmet på Clarion Hotel Oslo Airport er tettpakket med spennende innledere og temaer. Skolebyråd i Oslo, Torger Ødegaard, innleder det hele lørdag kl. 10.00.

Så går det slag i slag med foredrag av Godi Keller fra Pøbelprosjektet, Venstre-leder Trine Skei Grande, Roar Brekken fra Stjørdal KFU, sosiale medie-ekspert Alf Tore Meling, helsesøster Agnes C. Giertsen, Morten Hendis fra Barneombudet og Kjersti Botnan Larsen fra Utdanningsdirektoratet.

Og det er bare lørdagen. Se hele programmet her.

- Vi gleder oss til å komme i gang, dette blir moro! De som ikke er med i år får melde seg på til neste år. Og de kan følge med på jevnlige oppdateringer på nettsiden og Facebook, sier konferanseansvarlig i FUG, Kjersti Falck.