Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Gunn Iren Müller foran Stortinget mars 2018

En god skolehverdag for alle

I disse dager behandles Statsbudsjettet i alle komitéer på Stortinget. Vi har vært tilstede på høring i Forsknings- og utdanningskomitéen for å komme med våre innspill. Kort oppsummert handler våre forslag om tiltak som sikrer en god og trygg skolehverdag for alle.

Podcasten Lærerrommet om skolemiljø

Hvordan kan foreldre bidra til et godt skolemiljø?

Hva er et godt hjem-skole-samarbeid? Hvordan kan foreldre hjelpe skolen i det forebyggende arbeidet mot mobbing? Det er tema i episode nr. 33 i podcasten "Lærerrommet", der FUGs seniorrådgiver Gøril B. Lyngstad er med.

Halloween-disco (Foto: Olav Fjeld Kraugerud)

Foreldre må ta grep foran Halloween

Foreldre må gå sammen om felles retningslinjer og ta grep foran årets Halloween. Alle barn må være inkludert og ha noen å gå med eller feire med, sier FUG-leder Gunn Iren Müller.

Torill Braaten i Stortingshøring 2019

FUG løftet frem satsing på tegnspråk og e-læringsmodul

I Stortingets Utdannings- og forskningskomité 14. oktober la FUG frem sin reaksjon på statsbudsjettet 2020. FUGs seniorrådgiver Torill Braaten etterlyste tegnspråksatsing og midler til full utnyttelse av en e-læringsmodul om elever med høyt læringspotensial.

Elin Refsland på høring okt 2019

FUG positiv til opptrappingsplan for psykisk helse

FUG-medlem Elin Refsland sa i høring i Helse- og omsorgskomitéen 14. oktober at mye er bra i opptrappingslanen for barn og unges psykiske helse, men at FUG savner systematiske tiltak rettet mot foreldre. Mange foreldre trenger mer kunnskap om hvor de kan søke hjelp.

Språk Norsk - Norwegian
Foreldreutvalget for grunnopplæringen
Postboks 29
3833 Bø i Telemark
Telefon: 477 99 200
E-post:
Org. nr.: 989 628 011
Ansvarlig redaktør: kontorsjef Marianne Dahlseng
Personvernerklæring