Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
FØRSTE SKOLEDAG: FUG-leder Marius Chramer som sju år gammel og håpefull på første skoledag. foto: privat

Barn og unges overgangsvindu er nå!

Det å starte på skolen er for de fleste en enorm overgang i livet. Å løfte fram betydningen som overgangene fra barnehage til barneskole og overgangene som senere kommer, har høy prioritet hos FUG. I år må vi foreldre stå på kravene våre for å skape en så smidig overgang som mulig for våre barn, skriver FUG-leder Marius Chramer. 

PERSONAR I DISKUSJON: Bilde av to usamde personar. Slik har det vært overraskande mykje av i FAU i 2020, ifylgje FUG-rådgjevarane.

FUG-tal for 2020: Bekymra for intern strid i FAU

FUG hadde til saman 480 rådgivingar i 2020. Framleis er det krevjande kommunikasjon mellom heim og skole som dominerer, men ein ny, uroande tendens er på gang. - Interne personkonfliktar har ingenting med FAU å gjere, seier FUG-leiar Marius Chramer. 

MØTTE FUG: Kunnskapsminister Guri Melby møtte FUG til digital sammenkomst.

- Har registrert at forslaget har møtt motstand mange steder

På torsdagens halvårlige møte med kunnskapsminister Guri Melby ville FUG-nestleder Marie Skinstad-Jansen ha status rundt arbeidet med ny opplæringslov. - Vi trenger et tydelig rammeverk som forteller oss hvordan skoledemokratiet skal fungere. 

JULEHILSEN: Bilde av FUG-leder Marius Chramer som ønsker alle foreldre, lærere og elever en god jul.

- Pandemien har understreket betydningen av foreldremedvirkning

Det nærmer seg jul i annerledesåret som ingen kommer til å glemme. Vi i utvalget har straks gjennomført vårt første av fire år. Det har vært hektisk og krevende, men svært givende og lærerikt. For barn og unge har det vært en tøff tid og vi er enda ikke ute i åpent lende.

Språk Norsk - Norwegian
Foreldreutvalget for grunnopplæringen
Postboks 29
3833 Bø i Telemark
Telefon: 477 99 200
E-post:
Org. nr.: 989 628 011
Ansvarlig redaktør: kontorsjef Marianne Dahlseng
Personvernerklæring