Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Marius Chramer alvorlig

Hjem-skole-samarbeidet viktigere enn noen gang

Skolene i Norge er stengt og Covid-19-pandemien gjør at vi nå er inne i vår andre uke med hjemmeskole. Vi kjenner alle på at dette er en ny og krevende situasjon, både for hjemmet og for skolen. Samtidig er dette en tid som revitaliserer hjem-skole samarbeidet og viser tydelig verdien av at det fungerer godt.

Fortvilt mor med sønn

Ta kontakt med barna og familiene!

FUG deler bekymringen mange nå har for barn og unge som oppholder seg med voksne de ikke er trygge på. Vi oppfordrer skolene til å holde kontakten med familiene!

Hjemmeundervisning Bø

FUGs fem råd: Senk skuldrene - gjør så godt du kan!

Både foreldre og lærere står foran annerledes og krevende uker fremover. Vi vet lærere over hele landet står på og har forberedt gode opplegg til hjemmeundervisning. Her har vi noen tips til foreldre. Det viktigste: senk skuldrene og gjør så godt du kan!

Koronavirus

FUB og FUG anbefaler å følge de nasjonale helserådene

Alle barnehager og skoler i Norge er nå besluttet stengt i to uker fra 13. mars. FUG følger nøye med på utviklingen og forstår at foreldre er bekymret i forhold til smittefare og eventuell sykdom. Vi anbefaler å lytte til helsemyndighetenes råd og følge kommunenes retningslinjer.

Gruppefoto høynivåmøtet 2020

FUG forpliktet seg til å ta barn og unges digitale liv på alvor

På et høynivåmøte i Oslo i dag anført av to ministre og Stortingspresidenten, signerte FUG-leder Marius Chramer på en felles forpliktelse om å ta barn og unges digitale liv på alvor. FUG vil bidra til at det digitale livet blir et trygt sted å være.

Språk Norsk - Norwegian
Foreldreutvalget for grunnopplæringen
Postboks 29
3833 Bø i Telemark
Telefon: 477 99 200
E-post:
Org. nr.: 989 628 011
Ansvarlig redaktør: kontorsjef Marianne Dahlseng
Personvernerklæring