Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Gunn Iren Müller portrett dyp grønn

Sammen om hverdagsinkludering

Skolen har et dannelsesoppdrag. Sammen med foreldrene spiller den en viktig rolle i hvilke verdier barna våre lærer, preges av og tar med seg videre i livet. Å fremme verdier som vennskap og inkludering er en stor jobb som krever innsats fra mange. Vi foreldre må ta vår del av jobben.

FUG-leder Gunn Iren Müller alvorlig

FUG i Stortingshøring

FUG-leder Gunn Iren Müller presenterte FUG syn på lovforslaget om elevenes skolemiljø i åpen høring i Kirke-, utdannings- og forskningskomite på Stortinget 27. mars.

Pappa og sønn ved pc

Det koster å gi et dårlig tilbud

Altfor mange barn med rett til spesialundervisning får verken et godt faglig tilbud eller inngår i et sosial fellesskap. Det koster samfunnet dyrt. Ikke bare kan barna selv falle ut av skole- og yrkesliv. Foreldrene må også sette jobb, karrierer og egen helse til side for å kjempe for barnas rettigheter hver dag.

Far og gutt med drage

Barnebilete på nett – foreldra sitt ansvar

Vi er så stolte! Det er så enkelt. Det skjer så fort. Å knipse bilete av dei søte små og publisere dei i sosiale medium er noko dei aller fleste foreldre har gjort eller gjer jamleg. Men tenkjer vi over konsekvensane?

Gunn Iren Müller portrett dyp grønn

FAU i videregående skole kan hindre frafall

Fortsatt faller 30 % av norsk ungdom ut av videregående opplæring. Det er et stort samfunnsproblem, først og fremst for ungdommen selv som får forringet sin livskvalitet og selvfølelse. Men også for samfunnet som trenger all den kompetansen, kunnskapen og arbeidskraften vi kan få fremover.

Språk Norsk - Norwegian
Foreldreutvalget for grunnopplæringen
Postboks 29
3833 Bø i Telemark
Telefon: 477 99 200
E-post:
Org. nr.: 989 628 011
Ansvarlig redaktør: kontorsjef Marianne Dahlseng
Personvernerklæring