I år blir samleoverskriften ”En god skole for alle”, og rundt 120 deltakere vil få plass på Foreldretinget 2012 som går av stabelen på Clarion Hotel Oslo Airport på Gardermoen.

- Vi gleder oss til å møte tillitsvalgte foreldre fra hele landet som er opptatt av et godt hjem og skole-samarbeid. Dette blir en helg til inspirasjon og nytte, sier FUG-leder Christopher Beckham.

Fra slutten av august vil påmeldingsskjema og endelig program legges ut på FUGs nettsider.

Stor bredde

En av foredragsholderne er Godi Keller fra Pøbelprosjektet. I 30 år har han jobbet som lærer i folkehøyskole, grunnskole og med utdanning av lærere og førskolelærere. Han har i mange år drevet foreldrekurs i Norge og utlandet, og er en etterspurt foredragsholder og radiokåsør.

Agnes  Cecilie Giertsen ble i fjor kåret til Årets helsesøster. Hun har vært helsesøster i 25 år, og jobber nå ved Årstad videregående skole, en av landets største. Hun skal snakke om hva som betegner en god skolehelsetjeneste.
 
”En skola för alla hjärnor” har Torgny Steen kalt sitt foredrag. Han kommer fra CreativeChildren i Sverige og skal snakke om læring og livsglede hjemme og på skolen.

Spesialundervisning

Jurist og seniorrådgiver Kjersti Botnan Larsen fra Utdanningsdirektoratet skal snakke om plikter og rettigheter i forhold til spesialundervisning.

Også temaer som sosiale medier, rektors rolle og relasjonsbygging står på programmet.

Mer informasjon følger etterhvert vår nett- og Facebook-side. Følg med!