- Vi ønsker å nå ut til enda flere foreldre om at de er viktige for sine barn. Og vi ønsker at enda flere skal gå inn på nettsidene våre www.fug.no  for å hente tips, råd og kanskje inspirasjon til å engasjere seg, sier FUG-leder Christopher Beckham.

Fire største byer

I Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim kan altså kinogjengere som har tenkt seg på høstens store norske familiefilm, også få et glimt av FUG. I en enkel animasjonsfilm har byrået BUG forsøkt å vise hvor viktig det er at foreldrene bryr seg om det som skjer med barnet, både hjemme, på skoleveien og helt fram til klasserommet. 

- Hvor lenge den vil gå er avhengig av publikumsbesøket. Det er grunn til å tro at mange vil få med seg Kon-Tiki i helgen og de neste ukene. Da er FUG altså rett i forkant! sier Beckham. Han oppfordrer folk til å følge ekstra med på reklamedelen og gjerne gi tilbakemelding til FUG.
 

Du kan se filmen nå!

Selv om du ikke har tenkt deg på kino, kan du se på FUG-filmen her hos oss. På førstesiden finnes nå et banner med tittel ”Foreldre teller”. Bak dette banneret, kan du ta en titt på filmen. Klikk og se den her.

- Vi i FUG skal gi råd både til foreldre og skolemyndighetene. Folk kan ringe oss, men vi har også veldig mye bra stoff på nettet. Her kan folk finne nyttige råd om hvordan man kan engasjere seg i barnas skoledag. Vi veileder de som trenger hjelp i en vanskelig sak. Og vi tar gjerne imot innspill og gode eksempler. Bruk oss, sier Beckham.