Foreldre som viktige rollemodeller i alt de sier og gjør står selvsagt sentralt i FUG-lederens innlegg, foruten kunnskap om, og interesse for, barnas digitale liv.

- At vi voksne følger med og kjenner til de kanalene barna våre bruker er helt nødvendig for å kunne snakke med dem om trygg bruk, om det å ta forholdsregler på nett. Digital dømmekraft er rett og slett blitt en grunnleggende ferdighet, og det er viktig at både skolen og vi foreldrene har kunnskap om dette, sier Müller.

Her er lenke til arrangementet der også Foreldreduken blir presentert. 

FUG-leder i panel signerer Partnerskap mot mobbing
Foto: FUG

Partnerskap mot mobbing

FUG og FUB er også med i Partnerskap mot mobbing der FUG-lederen signerte avtalen sammen med statsminister Erna Solberg og de øvrige partnerne i 2016.

På Arendalsuka arrangerer Partnerskap mot mobbing flere seminar som har mobbing og forebygging av mobbing som tema.

Hovedarrangementet blir fredag kl. 11.00 i Arendal kulturhus der en rekke politikere og fagfolk tar opp temaet: ”Hvorfor går ikke mobbetallene ned?

Se arrangementet her på Partnerskap mot mobbing sin Facebookside.

- Dette er dessverre et evig aktuelt tema. Alle har et ansvar for å bidra til å finne løsninger. Få med deg debatten fredag! oppfordrer Gunn Iren Müller som selv skal være på plass i kulturhuset.

Mobbing i barnehagen blir et annet tema i regi av Partnerskapet torsdag morgen kl 09.00 på Clarion Tyholmen.

Musikkforestillingen Selfie er et annet tankevekkende arrangement i regi av partnerskapet, der skoleelever fra Arendal vil delta.

Logo Partnerskap mot mobbing blå