Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Alida og Gunn Iren

- Takk for innsatsen!

I dag ble foreldreutvalgene for barnehager (FUB) og grunnopplæringen (FUG) takket av i et arrangement i Kunnskapsdepartementet etter henholdsvis fem og fire års innsats i vervene.

Forside overgangsbrosjyren

Ny brosjyre om en god skolestart

Å starte på skolen er en stor begivenhet i et barns liv. Foreldrene kan være nesten like spente og nervøse som barna. Gode forberedelser kan gjøre overgangen fra barnehagen trygg og god både for små og store. Se tipsene i den ferske brosjyren vår.

Camilla Viken og Marianne Dahlseng

Barnekonvensjonen feirer 30 år i DNA-format

I dag fyller FNs barnekonvensjon 30 år og UNICEF Norge har fått konvensjonen laget i syntetisk DNA for å sikre at det viktige dokumentet blir lagret for all fremtid. FUG støtter prosjektet og fikk æren av å holde DNA-kapsel nummer 2!

Dorte Marie Søndergaard

Barns trygghet på nett - et komplekst bilde

 - I klasser som er utrygge og preget av spenning, kan rollene skifte på hvem som mobber og blir utpekt som mobbeoffer. Elevene navigerer inn og ut av roller og bidrar til å styrke utryggheten. Det er veldig ubehagelig å leve i en slik gruppe, sier professor Dorte Marie Søndergaard.

Gunn Iren Müller foran Stortinget mars 2018

En god skolehverdag for alle

I disse dager behandles Statsbudsjettet i alle komitéer på Stortinget. Vi har vært tilstede på høring i Forsknings- og utdanningskomitéen for å komme med våre innspill. Kort oppsummert handler våre forslag om tiltak som sikrer en god og trygg skolehverdag for alle.

Språk Norsk - Norwegian
Foreldreutvalget for grunnopplæringen
Postboks 29
3833 Bø i Telemark
Telefon: 477 99 200
E-post:
Org. nr.: 989 628 011
Ansvarlig redaktør: kontorsjef Marianne Dahlseng
Personvernerklæring